Lid worden

Als TSOC-lid ontvang je:

  • Gratis toegang tot alle TSOC-evenementen en de TSOC NL LinkedIn gebruikersgroep,
  • Voorrang bij registratie voor de maandelijkse TSOC-evenementen (inclusief presentaties, paneldiscussie, diner en borrel),
  • De mogelijkheid om tegen betaling deel te nemen aan het TSOC Annual Dinner, welke jaarlijks plaatsvindt in januari of februari.

TSOC kent twee type leden:

Persoonlijk lidmaatschap

  • De kosten van dit persoonlijke lidmaatschap bedragen € 75,00, exclusief btw, per kalenderjaar. Vul het aanmeldformulier zo volledig mogelijk in. Graag ook de naam van jouw werkgever vermelden. Indien je als zelfstandige werkt of geen werkgever hebt, mag je bij jouw werkgever eventueel ook jouw eigen naam nogmaals invullen.

Lidmaatschap via jouw werkgever welke TSOC bedrijfslid is:

Wil je weten of jouw werkgever TSOC bedrijfslid is, controleer dit dan in het bedrijfsleden overzicht.

  • Is jouw werkgever bedrijfslid van TSOC, vul dan het onderstaande formulier in en selecteer de naam van jouw werkgever. Je wordt dan automatisch kosteloos lid, zolang je werkzaam bent bij het TSOC bedrijfslid.
  • Beëindig je het dienstverband, dan zullen we jouw lidmaatschap automatisch omzetten naar een persoonlijk lidmaatschap. Je bent dan vanaf het volgende kalenderjaar de jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage van € 75,00 exclusief btw, verschuldigd. Wanneer jouw nieuwe werkgever óók bedrijfslid is, dan zullen we alleen jouw gegevens aanpassen.

De TSOC lidmaatschapsbijdrage wordt jaarlijks in december gefactureerd voor het daarop volgende kalenderjaar. Opzegging van het lidmaatschap kan enkel schriftelijk geschieden, met inachtname van een geldende opzegtermijn van ten minste vier weken, voor het eind van het lopende kalenderjaar. Het lidmaatschap eindigt na schriftelijke opzegging aan het secretariaat, en indien de opzegging plaatsvindt vóór 1 december van het lopende jaar, eindigt het lidmaatschap per 31 december van dat jaar. Bij opzegging ná 1 december eindigt het lidmaatschap op 31 december van het volgende kalenderjaar.

Lees hier ons privacybeleid.

Let op! U ontvangt niet direct een bevestiging van inschrijving bij aanmelden. Dit is een handmatig proces. U ontvangt zo spoedig mogelijk bevestiging via het secretariaat. 

Aanmeldformulier nieuwe leden